BONTÁSinfo

Jogi nyilatkozat és a weboldal használatának feltételei

A bontas.info (továbbiakban: Weboldal, Honlap, Weblap) megtekintése, használata előtt olvassa el és ismerje meg a jelen Jogi nyilatkozat és a weboldal használatának feltételei fejezet tartalmát! A Weblap olvasása csak az alábbiak megismerése és elfogadása után megengedett, továbbá használatával teljes körűen elfogadja az alábbiakat.

A Weboldalt Gali András egyéni vállalkozó (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti, amelyen épületek bontásával, építési hulladékok kezelésével, bontási engedélyek hatósági eljárásával és más témákkal kapcsolatos információkat ismerhet meg. Üzemeltető a szolgáltatásokat nem személyesen vagy saját vállalkozása keretei között végzi, hanem az egyes szakterületekre specializálódott partnereinek továbbítja.

A weblap tartalma, felelősség

A Weboldalon található információk az épületbontási téma iránt érdeklődők tájékoztatását szolgálják. Javasoljuk, hogy oldalunk helyett a hatályos jogszabályokból tájékozódjanak. További hasznos oldal, ami segítheti az eligazodást: http://www.e-epites.hu/lakossagi-tajekoztatok. A Weboldalon található tájékoztatás jogszabályok értelmezése és kivonata, így jellegéből fakadóan nem lehet teljes pontosságú illetve naprakész. Üzemelhető törekszik arra, hogy az információk pontosak legyenek, de mivel az elírások, tévedések nem küszöbölhetők ki teljesen, az üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget a Honlap tartalmának használatából eredő kárért vagy hátrányért.

A Weboldalon közzétételre kerülnek árak és üzleti feltételek is, de ezek csak tájékoztató jellegűek és nem jelentenek kötelezettséget az Üzemeltetőre vagy partnereire nézve. Az ügyfelekkel történő megállapodás minden esetben írásbeli szerződéssel történik, amelyben részletesen meghatározásra kerülnek a munkavégzés feltételei. A Honlapon szereplő információk – ide értve az esetleges árakat is - nem minősülnek ajánlattételnek vagy felhívásnak. A fenntartjuk a jogot az azoktól történő eltérésre, bármikori megváltoztatásukra, munkák elutasítására.

A fenntartjuk a jogot a tartalom megváltoztatására, bármely időpontban.

Hivatkozások

A Weboldalon egyes hivatkozások (linkek) külső független webhelyekre vezetik át a böngészőt. Üzemeltetőnek nincs befolyása ezen internetes helyek tartalma, hitelessége tekintetében, és kizárja felelősségét az olyan károk tekintetében, amit a hivatkozott oldalak felhasználása eredményezhet.

Hivatkozott jogszabályok

A Weboldal jelentős részben jogszabályok személyes jellegű kivonata, egyszerűsítése. A bontási téma komplexitásából fakadóan lehetetlen biztosítani azt, hogy a Weboldal tartalma hűen tükrözze a hivatkozott jogszabályok hatályos állapotát. Az oldal használata minden esetben a Látogató saját felelőssége. Javasoljuk, hogy a Weboldal helyett a vonatkozó jogszabályok ellenőrzése után, vagy szakértő tanácsadását követően cselekedjen! Az oldalon feltűntetett információk felhasználásából eredő kár vagy hátrány, csak és kizárólag a Látogatót terheli.

Adatbiztonság

Üzemeltető mindent megtesz az ajánlatkéréskor megadott ügyfél-adatok biztonságos kezeléséért. Fontos megjegyeznünk, hogy az Ön által megadott adatok nyílt internetes hálózaton, titkosítás nélkül érkeznek be hozzánk, és nem zárható ki, hogy adatlopás áldozatává válnak. Ön adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy azokat azon személyekhez eljuttassuk, akik az Önnek végzett szolgáltatásokban részt vesznek.

Szerzői jogok

A Weboldal minden része – többek között a grafikai és szöveges tartalom - az Üzemeltető szellemi tulajdona. Előzetes, kifejezett írásos engedély nélkül nem engedélyezett a másolása, reprodukálása, publikálása. Ha a fenti Jogi nyilatkozat és a Weboldal Használatának feltételei fejezet bármely részével kapcsolatban ellenvetése merült fel, írjon e-mailt az Üzemeltetőnek. Ha a fentiek bármely részét nem kívánja elfogadni, függessze fel a Weboldal használatát, és érdeklődjön telefonos elérhetőségünkön, vagy e-mailben!

Tudnivalók
Jogi nyilatkozat
Az oldalt szerkeszti
Rimán Imre
okl. építészmérnök
Vladár Zoltán
okl. építőmérnök
Gali András
okl. építészmérnök
bontas.info © 2020 Minden jog fenntartva.